banner



Κυριακη Τησ Πεντηκοστησ : ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ

Κυριακη Τησ Πεντηκοστησ : ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ. Κυριακη τησ πεντηκοστησ 19 ιουνίου 2016 (ιω. Η πεντηκοστή θεωρείται γενέθλιος μέρα της εκκλησίας. Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής, κυριακή 7 ιουνίου 2020, ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης μας κ.κ. 3:49:34 jerusalem patriarchate 3 629 просмотров. «τη αυτή ημέρα, κυριακή ογδόη από του πάσχα, την αγίαν πεντηκοστήν εορτάζομεν.

Η πεντηκοστή θεωρείται γενέθλιος μέρα της εκκλησίας. Από την κυριακή των βαΐων αρχίζει ουσιαστικά η λεγόμενη μεγάλη εβδομάδα ή εβδομάδα των παθών. «τη αυτή ημέρα, κυριακή ογδόη από του πάσχα, την αγίαν πεντηκοστήν εορτάζομεν. Κυριακη τησ πεντηκοστησ πεντηκοστήν ἑορτάζομεν… δέκα ἡμέρες μετά τήν ἀνάληψη τοῦ κυρίου ἡ ᾽εκκλησία μας ἑορτάζει τό γεγονός τῆς πεντηκοστῆς. Στό ὑπερῶο τῆς ἱερουσαλήμ δέχονται οἱ μαθητές τοῦ.

Μηνιαίο πρόγραμμα ιερών ακολουθιών Ιουνίου - Meganisi Times
Μηνιαίο πρόγραμμα ιερών ακολουθιών Ιουνίου - Meganisi Times from www.meganisitimes.gr
Η αποστολικη περικοπη τησ κυριακησ τησ πεντηκοστησ. Παντελεημονοσ πενήντα μέρες μετά από την ένδοξη τριήμερη ανάσταση του κυρίου μας ιησού. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για κυριακη τησ πεντηκοστησ από το pagenews.gr. Ιωάννη ( 7, 37—8, 12). Αγιασ βαρβαρασ · 19 ιουνίου 2021. 20 ιουνίου , κυριακή της πεντηκοστής. «τη αυτή ημέρα, κυριακή ογδόη από του πάσχα, την αγίαν πεντηκοστήν εορτάζομεν. Σύμφωνα με το χριστιανικό εορτολόγιο καθιερώθηκε να ονομάζεται κυριακή των βαΐων (ή κυριακή του λαζάρου ή κυριακή βαϊοφόρος) η προηγούμενη κυριακή της εορτής της ανάστασης.

Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής, κυριακή 7 ιουνίου 2020, ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης μας κ.κ.

Τρεις ήταν οι μεγάλες γιορτές του ισραήλ. Μαΐ 27 , 2018 από despina. Πνοή βιαία γλωσσοπυρσεύτως νέμει, χριστός το θείον πνεύμα τοις αποστόλοις. Οι καρποί του αγίου πνεύματος. Τῇ αὐτῇ ἡμέρᾳ, κυριακῇ ὀγδόῃ ἀπὸ τοῦ πάσχα, τὴν ἁγίαν πεντηκοστὴν ἑορτάζομεν. Από την κυριακή των βαΐων αρχίζει ουσιαστικά η λεγόμενη μεγάλη εβδομάδα ή εβδομάδα των παθών. Η εορτή της πεντηκοστής, αγαπητοί μου, σηματοδοτεί την επιδημία του αγίου πνεύματος στον κόσμο. Η συγχωρητικη ευχη προ τησ αγιασ και μεγαλησ τεσσαρακοστησ. Βέβαια η εποχή μας είναι μια έντονα αντιεκκλησιαστική εποχή. Την τετάρτη και την παρασκευή της διακαινήσιμου εβδομάδας (εβδομάδα του πάσχα). Από την κυριακή του τελώνου και φαρισαίου έως την κυριακή του ασώτου. Κυριακη τησ πεντηκοστησ πεντηκοστήν ἑορτάζομεν… δέκα ἡμέρες μετά τήν ἀνάληψη τοῦ κυρίου ἡ ᾽εκκλησία μας ἑορτάζει τό γεγονός τῆς πεντηκοστῆς. Θεια και ιερη παρακαταθηκη επι τη μεγαλη εορτη τησ πεντηκοστησ.

Υπό σεβασμιωτάτου μητροπολίτου αντινόης κ.κ. Εν τῷ συμπληροῦσθαι τὴν ἡμέραν τῆς πεντηκοστῆς ἦσαν ἅπαντες οἱ ἀπόστολοι ὁμοθυμαδὸν ἐπὶ τὸ αὐτό. Βέβαια η εποχή μας είναι μια έντονα αντιεκκλησιαστική εποχή. Την κυριακή, 14/27 μαΐου 2018, κυριακή της πεντηκοστής εορτάσθηκε από το πατριαρχείο το γεγονός της επιφοιτήσεως του αγίου πνεύματος επί τους αγίους μαθητές. Την κυριακή της πεντηκοστής η εκκλησία διαβάζει την περικοπή από το ευαγγέλιο του αγ.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ: ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ: ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ from 1.bp.blogspot.com
Τη μέρα αυτή εκπληρώθηκε η μεγάλη υπόσχεση που είχε δώσει ο. 20 ιουνίου , κυριακή της πεντηκοστής. Ευαγγελικον αναγνωσμα τησ κυριακησ τησ πεντηκοστησ. «τη αυτή ημέρα, κυριακή ογδόη από του πάσχα, την αγίαν πεντηκοστήν εορτάζομεν. Την κυριακή, 14/27 μαΐου 2018, κυριακή της πεντηκοστής εορτάσθηκε από το πατριαρχείο το γεγονός της επιφοιτήσεως του αγίου πνεύματος επί τους αγίους μαθητές. Οι καρποί του αγίου πνεύματος. Κυριακή, 07 ιουνίου 2020 13:06. Πνοή βιαία γλωσσοπυρσεύτως νέμει, χριστός το θείον πνεύμα τοις αποστόλοις.

«τη αυτή ημέρα, κυριακή ογδόη από του πάσχα, την αγίαν πεντηκοστήν εορτάζομεν.

Home blog news κυριακη τησ πεντηκοστησ. Η συγχωρητικη ευχη προ τησ αγιασ και μεγαλησ τεσσαρακοστησ. Επειδή πολλοί έλληνες μόλις και μετά βίας γνωρίζουν τί συνέβη και τί γιορτάζουμε την πεντηκοστή, παραθέτουμε το σχετικό απόσπασμα από τις. Η πεντηκοστή θεωρείται γενέθλιος μέρα της εκκλησίας. Κυριακη α' νηστειων (ορθοδοξιασ) η εκλογή των πρώτων μαθητών του χριστού. Παντελεημονοσ πενήντα μέρες μετά από την ένδοξη τριήμερη ανάσταση του κυρίου μας ιησού. Ιωάννη ( 7, 37—8, 12). Την τετάρτη και την παρασκευή της διακαινήσιμου εβδομάδας (εβδομάδα του πάσχα). Πνοή βιαία γλωσσοπυρσεύτως νέμει, χριστός το θείον πνεύμα τοις αποστόλοις. Η εορτή της πεντηκοστής, αγαπητοί μου, σηματοδοτεί την επιδημία του αγίου πνεύματος στον κόσμο. Τρεις ήταν οι μεγάλες γιορτές του ισραήλ. Βέβαια η εποχή μας είναι μια έντονα αντιεκκλησιαστική εποχή. Ευαγγελικον αναγνωσμα τησ κυριακησ τησ πεντηκοστησ.

Πνοή βιαία γλωσσοπυρσεύτως νέμει, χριστός το θείον πνεύμα τοις αποστόλοις. Αγιασ βαρβαρασ · 19 ιουνίου 2021. Σύμφωνα με το χριστιανικό εορτολόγιο καθιερώθηκε να ονομάζεται κυριακή των βαΐων (ή κυριακή του λαζάρου ή κυριακή βαϊοφόρος) η προηγούμενη κυριακή της εορτής της ανάστασης. 20 ιουνίου , κυριακή της πεντηκοστής. Home blog news κυριακη τησ πεντηκοστησ.

ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙΟΥ: ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ...
ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙΟΥ: ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ... from 3.bp.blogspot.com
Την κυριακή της πεντηκοστής η εκκλησία διαβάζει την περικοπή από το ευαγγέλιο του αγ. Τη μέρα αυτή εκπληρώθηκε η μεγάλη υπόσχεση που είχε δώσει ο. Την κυριακή, 14/27 μαΐου 2018, κυριακή της πεντηκοστής εορτάσθηκε από το πατριαρχείο το γεγονός της επιφοιτήσεως του αγίου πνεύματος επί τους αγίους μαθητές. Τῇ αὐτῇ ἡμέρᾳ, κυριακῇ ὀγδόῃ ἀπὸ τοῦ πάσχα, τὴν ἁγίαν πεντηκοστὴν ἑορτάζομεν. Η επισημη ιστοσελιδα τησ αγιασ και μεγαλησ συνοδου τησ ορθοδοξιασ. Το αθάνατο νερό της εκκλησίας». Υπό σεβασμιωτάτου μητροπολίτου αντινόης κ.κ. Βέβαια η εποχή μας είναι μια έντονα αντιεκκλησιαστική εποχή.

Την κυριακή της πεντηκοστής η εκκλησία διαβάζει την περικοπή από το ευαγγέλιο του αγ.

Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής, κυριακή 7 ιουνίου 2020, ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης μας κ.κ. Η εορτή της πεντηκοστής, αγαπητοί μου, σηματοδοτεί την επιδημία του αγίου πνεύματος στον κόσμο. Κυριακη τησ πεντηκοστησ 19 ιουνίου 2016 (ιω. Η αποστολικη περικοπη τησ κυριακησ τησ πεντηκοστησ. Σύμφωνα με το χριστιανικό εορτολόγιο καθιερώθηκε να ονομάζεται κυριακή των βαΐων (ή κυριακή του λαζάρου ή κυριακή βαϊοφόρος) η προηγούμενη κυριακή της εορτής της ανάστασης. Κατά τη σημερινή εορτή της πεντηκοστής, αγαπητοί μου φίλοι, εορτάζουμε το γεγονός της εκκλησίας. Τῇ αὐτῇ ἡμέρᾳ, κυριακῇ ὀγδόῃ ἀπὸ τοῦ πάσχα, τὴν ἁγίαν πεντηκοστὴν ἑορτάζομεν. «τη αυτή ημέρα, κυριακή ογδόη από του πάσχα, την αγίαν πεντηκοστήν εορτάζομεν. Τη μέρα αυτή εκπληρώθηκε η μεγάλη υπόσχεση που είχε δώσει ο. 3:49:34 jerusalem patriarchate 3 629 просмотров. Παντελεημονοσ πενήντα μέρες μετά από την ένδοξη τριήμερη ανάσταση του κυρίου μας ιησού. Από την κυριακή των βαΐων αρχίζει ουσιαστικά η λεγόμενη μεγάλη εβδομάδα ή εβδομάδα των παθών. Κυριακη α' νηστειων (ορθοδοξιασ) η εκλογή των πρώτων μαθητών του χριστού.

0 Response to "Κυριακη Τησ Πεντηκοστησ : ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel